Föreningen byter partner för administration

Viktig information från Brastads Fiber  Ek. förening

Brastad Fiber  Ek. förening har nu anlitat Fiberekonomi Sverige AB för att hantera föreningens administration.

Denna gång skickar vi brevfaktura till alla medlemmar.
Du kommer de närmaste dagarna att få ett mejl utskickat med inloggningsuppgifter till webbportalen för Fiberekonomi och det är mycket viktigt att du kontrollerar att alla dina uppgifter är korrekt registrerade.

När du loggar in i webbportalen kommer du själv att kunna rätta vissa uppgifter som eventuellt har blivit felaktiga eller är inaktuella. Finns det fel i uppgifter som du inte kommer åt att justera, kontakta då föreningens administratörer för webbportalen nedan.

Har du ingen mejladress eller någon dator kan du också få hjälp av kontaktpersonerna nedan.

Om du bor utanför Sverige är det särskilt viktigt att vi har en mailadress till dig. Det är dyrt att skicka brev utomlands och postgången tar ofta lång tid.

I webbportalen kommer du att kunna välja faktureringsmetod, såsom Autogiro, E-faktura (direkt till din internetbank), e-postfaktura eller brevfaktura. Brevfaktura är ett kostsamt sätt för oss att skicka fakturor och därför kommer vi från och med nästa fakturering att lägga på en faktureringsavgift för brevfakturor om 25 kr för att täcka dessa kostnader. Dessutom sparar du på miljön genom att välja ett elektroniskt distributionssätt.

När du betalar din faktura, är det viktigt att du anger OCR-nr vid betalning. Använder du manuella inbetalningskort, skriver fel OCR-nr eller gör betalning från utlandet, då måste vi hantera dessa inbetalningar manuellt. Manuellt arbete medför högre kostnader och därför kommer vi att lägga på en avgift om 50 kr för ”Manuell inbetalning” på nästa faktura.

E-faktura och Autogiro kan endast hanteras från svenska banker och då krävs också ett giltigt svenskt personnummer.

Med vänlig hälsning
Brastad Fiber  Ek. förening

 

Får du problem, kontakta då någon av oss:

Jan Ove Dahlberg
Rörvall 116
454 91  Brastad
Tel 0523-40601
epost: kassor@brastadfiber.se

Alexi Vazdekis
Måflogsliden 3
454 93 Brastad
epost: info@brastadfiber.se