Vi måste få in de sista avtalen

Vi har fått in en stor del av avtalen men det saknas fortfarande många tjänsteavtal. Ni får gärna påminna grannar och vänner att om de inte lämnat in avtal så måste de göra det.

För de som vet med sig att de inte lämnat eller skickat något tjänsteavtal så gå in på Information om det nya tjänsteavtalet. Läs igenom allt och se till att få iväg ett avtal snarast.

För de av er som mailat eller postat ett tjänsteavtal där ni tecknar er för ett gruppavtal men ni har ännu inte hämtat ut hårdvaran så gå in på Information om det nya tjänsteavtalet. Där hittar ni hur ni går tillväga för att få tag på utrustningen.

Så snart vi har sammanställt de avtal vi fått in så kommer vi att skicka ut påminnelser till de som inte fixat avtal.

Var snälla och skicka inte mail med frågan om ni har ett registrerat tjänsteavtal. Det tar för mycket tid att besvara och kommer att sorteras bort.

Saknar vi avtal i mitten av januari så vet vi inte vad fastigheten ska vara uppkopplad med. Vi kan inte anta att ni kommer att fortsätta med det ni har idag. Vi tvingas då inaktivera anslutningen för att inte föreningen ska dra på sig kostnader som vi saknar täckning för.